Nieuws

CNV Beroepsgoederenvervoer blij met 'move' Vos Veendam
BEROEPSGOEDERENVERVOER - CNV Beroepsgoederenvervoer is opgetogen over de overname van Vos Logistics in Veendam door de De Vries Transport Group. Laatstgenoemde neemt alle medewerkers van Vos over.

"We zijn helemaal los van Vos", juichkreet bestuurder Anton Meijerman in zijn nieuwsbrief aan de leden. Daarmee doelend op de moeizame processen met de supergrote transporteur.

Meijerman: "Onze reactie naar de nieuwe eigenaar Edwin de Vries is geweest dat we zeer verheugd zijn met deze overname mede. Omdat Edwin heeft aangegeven dat alle mensen gewoon mee overgaan en er dus voor een ieder werk blijft. Sterker nog, wij geloven dat door deze overname er een geweldige hoeveelheid werk naar de regio komt. Niet alleen wij hebben vertrouwen in de nieuwe eigenaar en directie maar ook bij verschuillende verladers hoor je hetzelfde geluid. Het zal ongetwijfeld extra werk opleveren."

"Als CNV hebben wij vertrouwen in de huidige directie en ondersteunen wij van harte deze overname. Laten we hopen dat het tijdperk VOS snel achter ons kunnen laten en vanaf heden ongestoord kunnen gaan bouwen aan een nieuw bedrijf, wat waarschijnlijk onder de naam De Vries Transport Group verder zal gaan", besluit Meijerman zijn brief aan de leden.

Begin januari wil hij met de nieuwe directeur om tafel gaan om de gevolgen van de overname nader te bespreken.


Reactie Plaatsen Of Bekijken....