Overslaan en naar de inhoud gaan

FOTOCLUB VEENDAM EXPOSEERT.

Door op donderdag, 20 december, 2007 - 10:16

FOTOCLUB - Op dit moment zijn er in Veendam 2 exposities van de Fotoclub Veendam te zien. De eerste tentoonstelling hangt in het verpleeghuis Meander (vroegere Open Haven). Deze tentoonstelling in het kader van het Foto Expositie Circuit blijft daar tot 12 januari 2008 hangen. De tentoonstelling is te vinden op de begane grond, voorbij de informatiebalie linksaf en dan rechtsaf. Deze tentoonstelling gaat daarna nog naar een negental andere verpleeg-en verzorgingstehuizen in de provincie.

De tweede tentoonstelling hangt in de Dukdalf, het gebouw, waar de Fotoclub ook haar clubavonden belegt. Ook hier hangen 20 foto's. Bij deze tentoonstelling presenteren ook een aantal nieuwe leden van de club voor de eerste keer in clubverband. Deze tentoonstelling blijft tot eind februari hangen.

Succes voor een lid van de fotoclub.
Bij Foto Individueel, een wedstrijd van de landelijke fotobond, is een van de leden van de fotoclub Veendam in de prijzen gevallen. Bij deze wedstrijd worden per afdeling of groep van afdelingen van ongeveer 30 leden prijzen toegekend. In de afdelingen Groningen en Friesland waren 32 deelnemers, die een foto hadden ingezonden. De foto van Anne Zondag behaalde in deze groep een eervolle tweede plaats.

Volgende clubavond.
De volgende clubavond van de fotoclub is op donderdag 20 december. Zoals gebruikelijk beginnen we om 19.30 uur in de Dukdalf.

  Reactie Plaatsen Of Bekijken....