Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe start voor Stratenvolleybal 2008

Door op vrijdag, 14 december, 2007 - 15:49
VOLLYBAL - De volleybalvereniging Flash probeert het stratenvolleybaltoernooi opnieuw op te starten. In het verleden was dit toernooi een groot succes met enorme deelname van straatteams, buurtteams, bedrijventeams en schoolteams.

Een werkgroep vanuit de vereniging heeft het initiatief genomen om het oude stratenvolleybaltoernooi weer op de kaart te zetten. Helaas is het toernooi de laatste twee jaar van de kalender verdwenen. Om de draad weer op te pakken zijn de twee sponsoren van de vereniging bereid om een nieuwe start van het zo populaire evenement te ondersteunen.

Op donderdag 21 en vrijdag 22 februari 2008 wordt er gestreden om de Nedmag-Kisumabokaal. Het toernooi vindt plaats in het Indoorcentrum Veendam. Een ieder die met een recreatief team van minimaal 8 personen in de leeftijd van 16 jaar en ouder wil meedoen is welkom.

Er zijn brieven naar veel bedrijven, scholen, buurten en sportverenigingen gestuurd. Heeft u geen brief ontvangen, maar heeft u wel interesse om mee te doen geeft u zich dan op bij het secretariaat: H Haandrikman, Ds van Petegemstraat 8, 9645 NV Veendam of per e-mail: hhaandrikman@tiscali.nl. U kunt zich tot uiterlijk 11 januari 2008 aanmelden!

  Reactie Plaatsen Of Bekijken....