Sport

Eerste nederlaag Kisuma Flash VeendamVOLLEYBAL - Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam van Kisuma Flash hun eerste wedstrijd in de regio divisie verloren. Tegen het tevens hoog geklasseerde team van Oranje Nassau uit Groningen, werd met 3-1 verloren.

De wedstrijd begon gelijk opgaand. Totdat aanvaller Werner Kruid van Kisuma Flash zwaar geblesseerd met een brancard van het veld moest. Hierdoor was Kisuma Flash enigszins van slag. Oranje Nassau liep uit. Toch kon Flash aan het einde van de set nog terug komen. De eerste set werd nog gepakt door Kisuma Flash.

Of het nu kwam door het uitvallen van Werner Kruid, of door het goede spel van Oranje Nassau, feit is dat Flash voor de rest van de wedstrijd geen moment het niveau haalde dat ze de laatste wedstrijden lieten zien. Oranje Nassau kon de wedstrijd gemakkelijk naar zich toe trekken en achtereenvolgens de 2e 3e en 4e set winnen.

Ondanks het verlies van afgelopen zaterdag staat Kisuma Flash nog wel steeds bovenaan de ranglijst van de regiodivisie. Komende zaterdag staat de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar op het programma. Thuis tegen het eveneens hoog geklasseerde Emmy Side Out uit Slagharen. Aanvangstijd is 16.00 uur.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....