Sport

Nedmag Flash dichtbij eerste winstVOLLEYBAL - Afgelopen zaterdag kwam Nedmag Flash dichtbij hun eerste winst in de Tweede Divisie A. Er werd aangetreden tegen Zwolle. Nedmag Flash begon scherp en voortvarend aan de wedstrijd en pakte met duidelijk verschil de eerste set.

In de tweede set liep Nedmag Flash uit op de Zwollenaren en stevende af op een 2-0 voorsprong. Echter door een foutieve constatering van de teller, waardoor de wedstrijd 15 minuten stil lag, zag Zwolle mogelijkheid om zich te herpakken.

Nedmag Flash was behoorlijk van slag en verloor zowel de tweede als derde set. In de vierde set knokten de Veendammers zich terug en wederom ging de set redelijk makkelijk naar Nedmag Flash. Nu kwam het aan op een vijfde set.

Nedmag Flash kon het net niet afmaken en verloor de vijfde set met 15-13. Teleurstelling bij Nedmag Flash over de verloren wedstrijd.
Maar een positief gevoel over een goed gespeelde uitwedstrijd. Komende zaterdag speelt Nedmag Flash weer thuis in de Parkstadhal (14.00 uur) en komt Donitas uit Groningen op bezoek.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....