Sport

Jannes kuipers en tim greving kampioen doc orthopedie koppel ranking 2007DARTEN - In een sfeervol toernooi in de bar bij Party Zalencentrum Boelens in Wildervank is de eerste finale gespeeld van de DOC ORTHOPEDIE RANKING.

De zestien hoogst genoteerde koppels die middels punten tijdens zes voorronde toernooien hieraan mochten deelnemen hebben er een spannend en succesvol toernooi van gemaakt.

Als kampioen kwamen de uit Anloo afkomstige Tim Greving en Jannes Kuipers uit de bus die met 3-0 in sets (3-2, 3-0 en 3-1) te sterk bleken voor het Gieter koppel Erik Oosting en Gerry Speelman. Om de derde en vierde plaats wonnen Kevin Mulder en Richard Meijer met 2-0
(3-0 en 3-0) van Otto Ketelaar en Rieks Keller.

In de verliezersronde wonnen Ronnie Mulder en Dirk Jan Fox uit Veendam het met 2-0 (1-3, 3-1 en 3-1) van de nummer 1 geplaatsten Lute Oost en Wim Visser van de plaatselijke club.
Om de derde en vierde plaats werd hier gewonnen door het koppel Ketelaar/Zoetebier ten kosten van Meijering/Perdok.

Komende zondag wordt de singel finale van de DOC ORTHOPEDIE RANKING gespeeld in dezelfde lokatie. De finalisten hiervoor zijn te vinden op www.zalencentrum-boelens.nl


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....