Nieuws

Sinterklaas Feesten In Gemeente Veendam
FEEST - Sinterklaas heeft het dit weekend en begin volgende week heel druk. Veel verenigingen, dorphuizen, bedrijven en scholen houden hun Sinterklaasfeest. Mocht jou vereniging, dorpshuis, school of bedrijf een sinterklaasfeest organiseren dan kan je altijd een e-mail met foto's en een korte tekst sturen naar parkstadveendam ( info@parkstadveendam.nl ) en wij plaatsen jouw sinterklaasfeest op de site.


Buurtvereniging 't Spoordok
Zaterdagmiddag hield Buurtvereniging 't Spoordok haar jaarlijkse sinterklaasmiddag. Natuurlijk kwam de Sint en zwarte Piet naar het buurthuis waar 20 kinderen uit volle borst sinterklaasliedjes aan het zingen waren.
Ieder kind werd door Sinterklaas persoonlijk toegesproken
en was er voor iedereen een cadeautje. Nadat ieder kind zijn pakje had gekregen mochten ze die tegelijk openen en dat was natuurlijk dikke pret en een hoop rommel.


Zie ons album voor de sfeerfoto's van deze middag


Wegens gebrek aan tekstschrijvers hebben we dit artikel nu pas kunnen plaatsen.
Wij van parkstadveendam.nl zoeken met spoed tekstschrijvers. Voor meer informatie stuur een mail naar info@parkstadveendam.nl


Particulieren en media kunnen de foto's van parkstadveendam.nl verkrijgen via: info@parkstadveendam.nlReactie Plaatsen Of Bekijken....