Overslaan en naar de inhoud gaan

Knappe overwinning Kisuma Flash heren 1

Door op dinsdag, 27 november, 2007 - 09:11
Een verslag van: Jacob Kuipers

VOLLEYBAL - Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam van koploper Kisuma Flash een knappe 3-2 overwinning behaalt op runner-up Stentor uit Haren. Voorafgaand aan de wedstrijd Kisuma Flash-Stentor, was de algemene mening dat het een spannende pot zou gaan worden, vooral als je bedenkt dat deze teams respectievelijk op de eerste- en tweede plaats bivakkeren.

Het team uit Haren begon sterk aan de wedstrijd. Flash werd onder druk gezet met de serve. De Veendammers hadden hier passend geen antwoord op. Toch bleven de teams dicht bij elkaar. Helaas voor Flash won Stentor de set met 2 punten verschil. De tweede set liet precies hetzelfde beeld zien als de eerste set. Halverwege de set kwamen er 2 wissels bij Kisuma Flash en het begon steeds beter te lopen. Toch werd de tweede set nog verloren. Ook nu weer met 2 punten verschil. Tussen stand: 0-2

Het goede spel van het einde van de tweede set werd doorgetrokken in de daarop volgende sets. De 3e en 4e set waren een makkelijke prooi voor Flash. Met overtuigende cijfers werden deze sets gewonnen. Het verzet van Stentor was gebroken en ook de 5e set ging relatief simpel naar Kisuma Flash.

suggesties, tips, kritiek en nieuwsfeiten. Mail dan naar Jacob Kuipers.

Bezoek ook eens Jacob Kuipers zijn fotoboek

  Reactie Plaatsen Of Bekijken....