Nieuws

Unieke Media bus bezoekt Veendam voor personeelfeest C1000 Kuiper
Foto's: Marcel van den Barg.

C1000 - Zaterdagavond hield de supermarkt C1000 Kuiper een personeelfeest. Vanaf de parkeerplaats bij de Dukdalf is het personeel van C1000 Kuiper met een bus vertrokken naar Blijham waar het uiteindelijke feest werd gehouden.


Om de reis bijzonder te maken had men een unieke VIP-touringcar "The Reference VIP-Lounge" geregeld.


Deze VIP-touringcar heeft de beschikking over diverse onzichtbaar weggebouwde special effects zoals eeb blacklight, stroboscopen, extra koelkasten, een magnetron, digitaal TV, TFT-schermen, UMTS internet, professionele lasershow, 3000 Watt PA muziekinstallatie, draadloze microfoons, CO2 Jet, een rookmachine, 4 DVD-spelers, Karaokeplayer, DJ-functie op het bovendek, aansluitingen voor IPod, digitale film of fotocamera's, enz. De VIP-touringcar "The Reference VIP-Lounge" is wereldwijd de meest exclusieve multimediale VIP-Coach.


Om 20.00 uur kwam de bus aan op het parkeerterrein van de C1000 waar het personeel eerst kon genieten van een spectaculaire openingsact van een half uur met muziek en lichteffecten. Na de demonstratie vertrok de VIP-touringcar "The Reference VIP-Lounge" naar Blijham om daar op een plein in het dorp feest te vieren met behulp van de multimediale die ook buiten de touringcar zijn aangebracht.

Bezoek ook eens de unieke VIP-touringcar site.
En de Arrangementorganisatie van deze personeelfeest


Voor overige foto's. Zie onze album.


Reactie Plaatsen Of Bekijken....