Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw lichtroute in Veendam/Wildervank!

Door Redactie op dinsdag, 9 juli, 2024 - 09:47

_MG_6987.jpg

Vanaf 2020 lieten inwoners van Veendam en Wildervank zich van hun beste kant zien door in december samen hun straten prachtig te verlichten. Nadat in 2023 geen 'lichtroute' kon worden georganiseerd komt deze nu terug.

Dit jaar hebben de vrijwilligers van de 'Eerste Wildervankster Paardentram' de handen ineengeslagen en besloten de organisatie op zich te nemen. Vanaf 11 december zal de historische tram haar rondjes weer rijden door prachtig verlichte straten van Veendam en Wildervank. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt een zeer aantrekkelijke route samengesteld. De bewoners zijn vrij om zelf een thema te kiezen. GeĆÆnteresseerde bewoners/straten/buurten kunnen zich, zowel individueel alsook gezamenlijk, tot 1 oktober aanmelden om in de route te worden opgenomen. Bij opgave wordt gevraagd om in ieder geval te vermelden:
Naam, adres en waar mogelijk mate van verlichting. (Bijv. bescheiden-gemiddeld-uitbundig)

Uw opgave om in de route te worden opgenomen kunt u per email sturen aan de voorzitter van EWPT dhr. Klaas Brouwer, e-mail adres:   kladia@netvisit.nl 
NB: de organisatie kan niet vooraf beloven dat uw straat daadwerkelijk in de route wordt opgenomen.

Eind oktober zal een publicatie verschijnen met nadere informatie. Inmiddels hebben al enkele organisaties sponsoring aangeboden.  Zowel SKV als Toptoys hebben hun steun toegezegd.