Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede editie Pekelder Avond3daagse

Door Redactie op donderdag, 4 juli, 2024 - 10:16

Samen bewegen is gezond en leuk! Zeker als je dat buiten kunt doen. Dat vinden de buurthuizen in de drie kernen van Pekela ook. Daarom organiseren ze dit jaar alweer de tweede Pekelder Avond3daagse. Dit jaar vindt de avond3daagse plaats op 18, 19 en 20 september 2024. Heb jij je groep al aangemeld?

Vorig jaar vond de eerste editie van de avond3daagse plaats in Pekela, en was het een groot succes met maar liefst 550 enthousiaste wandelaars. Diverse scholen, sportclubs en buurtverenigingen deden mee. De routes van dit jaar zijn weer verschillend van die van vorig jaar, maar minstens net zo leuk! 
Iedere avond wordt er in een ander dorp in Pekela gestart met een wandelroute van ongeveer 5 kilometer. Woensdag 18 september vanaf de Binding, donderdag 19 september vanaf de Riggel en vrijdag 20 september de feestelijke intocht in Nieuwe Pekela vanaf Sporthal de Spil.

De Pekelder avond3daagse is een initiatief om mensen in beweging en verbinding te brengen. Dit wordt georganiseerd door MFC De Binding, Dorpshuis De Riggel en Sporthal De Spil, in samenwerking met Welzijnsorganisatie De Badde.

We hopen op net zulk mooi weer als vorig jaar. Heb jij je nog niet aangemeld? Ga dan naar www.pekelaactief.nl en meld je groep aan!