Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun Veendam blijft. Stoppen? Wij dachten van niet!

Door Redactie op woensdag, 3 juli, 2024 - 09:07

Vanaf maandag 1 juli worden de Summerfun activiteiten niet meer georganiseerd vanuit deBasis Veendam. De reden hiervoor is dat er onvoldoende budget is om de organisatie hiervan te bekostigen. Summerfun zelf denkt nog lang niet aan stoppen en is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het oprichten van een eigen stichting. En die stichting is er nu!.

Op dinsdag 2 juli is de oprichtingsakte door Bijka Scholtens en Bart Kruizinga ondertekend bij Wouters notariskantoor. Namens de Rotary Veendam waren ook Sievert Uneken en Fred Schrik aanwezig bij deze ondertekening. Dit omdat de kosten voor de oprichting financieel mogelijk zijn gemaakt door de Rotary in samenwerking met Wouters notariskantoor.

De Rotary Veendam draagt Stichting Summerfun Veendam een warm hart toe omdat zij de werkzaamheden van de stichting van grote meerwaarde vinden voor de gemeente Veendam. Summerfun is erg blij met deze ondersteuning en is verheugd te melden dat zij met volle moed bezig is met het voorbereiden van de activiteiten in de zomervakantie.

Meer weten over Stichting Summerfun Veendam en haar activiteiten? Kijk dan op de facebookpagina Summerfun Veendam. Ook zijn wij per mail bereikbaar via summerfunveendam@hotmail.com