Overslaan en naar de inhoud gaan

Eemsdelta geeft E-sloep uit Wildervank weg

Door Redactie op dinsdag, 25 juni, 2024 - 16:59

Door Peter Panneman

Onlangs opende Delfzijl haar deuren voor een groot aantal bezoekers tijdens het vierdaagse evenement DelfSail. Bezoekers uit Eemsdelta, Groningen, heel Nederland en mogelijk zelfs daarbuiten kwamen naar Delfzijl om te genieten van prachtige schepen, optredens en festiviteiten.

Marketing Eemsdelta, zag DelfSail als een uitgelezen kans om bezoekers te laten zien wat de regio Eemsdelta te bieden had op het gebied van toerisme en recreatie. Tijdens DelfSail kon elke bezoeker van 18 jaar en ouder meedoen aan een online verloting van een E-sloep ter waarde van ongeveer 10.000 euro. Deze E-sloep werd beschikbaar gesteld door Watersportcentrum Vertrouwen uit Wildervank. Binnenkort zal de prijswinnaar bekend worden gemaakt en zal de E-sloep vanuit Wildervank overhandigd worden aan de gelukkig winnaar.

Robert van Duinen, eigenaar van watersportcentrum Vertrouwen is er maar wat trots op dat Eemsdelta zijn bedrijf heeft benaderd. Maar begrijpt het enigszins ook wel weer. “Kwestie van Vertrouwen, grapt Robert.