Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendammer Sportweek brengt Veendam in beweging

Door op zondag, 19 mei, 2024 - 10:43

table-tennis-7415970_1280.jpg
Afbeelding van Rosy / Bad Homburg / Germany

Van maandag 27 mei t/m zondag 2 juni organiseert Veendam Beweegt samen met sport- & beweegaanbieders, de Veendammer Sportweek. Tijdens deze week openen de aanbieders hun deuren om de inwoners van de gemeente Veendam kennis te laten maken met sport en bewegen. Voorafgaand aan de week vindt een officiële Kick-Off plaats, op vrijdag 24 mei.

Veendammer Sportweek
Het doel van de Veendammer Sportweek is om het belang van bewegen, gezondheid én plezier onder de aandacht te brengen. Ook is het een mooie manier om de sport- & beweegaanbieders die gemeente Veendam rijk is in de spotlights te zetten en te promoten. Het aanbod van de Veendammer Sportweek is voor alle leeftijden en doelgroepen. De activiteiten vind je in de Veendam Beweegt app en via www.veendambeweegt.nl.

Kick-Off vrijdag 24 mei
De Kick-Off van de Veendammer Sportweek is op 24 mei van 15.00 tot 17.30 uur en vindt plaats op het museumplein. 15 verschillende sport- en beweegaanbieders zijn aanwezig met leuke sportieve activiteiten/spelletjes om er een gezellige middag van te maken. Daarnaast zijn er 9 verschillende mini-golf banen waarop gespeeld kan worden. Ga jij de uitdaging aan en sla jij een hole-in-one? Dan maak jij kans op een mooie prijs. Aanmelden is niet nodig, je kunt van 15.00 tot 17.30 uur alles gratis proberen.

Sportfonds voor jong en oud
Sporten is belangrijk, maar niet voor iedereen betaalbaar. Daarom heeft gemeente Veendam verschillende mogelijkheden voor financiële ondersteuning in de vorm van fondsen. Zowel voor kinderen, als voor volwassenen. Wil je meer weten over het Jeugdfonds Sport of het Sport en Cultuurfonds Veendam Beweegt? Neem dan per app of telefonisch contact op via  06 – 86 85 68 64 of per mail via veendambeweegt@veendam.nl.