Nieuws, Sport

Valkemasport voorziet Nils Eggens van voetbalschoenen 



439986356_7623192391129788_2074565108455813307_n.jpg

Door Peter Panneman

Nils Eggens, al een aantal officiële wedstrijden bij FC Groningen verder na nog niet zo lang zijn profcontract getekend te hebben, werd vandaag door Valkemasport in Veendam voorzien van de nieuwste Nike Mercurial Superlfy Elite voetbalschoenen.

Wij staan achter jeugdspelers en zijn al jaren bezig om ze hierin te ondersteunen. Ferdi Görgülü, agent van Nils Eggens, kwam met de vraag of er mogelijkheden waren om samen te werken en Nils is zo’n speler die veel kan betekenen voor het voetbalniveau in de regio. Hiervoor waren we dan ook bereid en voorzien hem dan ook van de nieuwste Nike Mercurial Superfly Elite voetbalschoenen, aldus Gerben Swarts

Wat zou er nou mooier zijn als hij vrijdag mag invallen tegen Roda JC en met deze schoenen de winnende goal mag maken voor promotie naar de Eredivisie! Dan zit daar wel een mooi tintje Valkema aan vast!” aldus Gerben Swarts van Valkemasport. 

Nils gaf aan zich zeer vereert te voelen met deze benadering en de mooie schoenen. “Ik wil Valkema en Ferdi enorm bedanken en hoop op een mooie, lange samenwerking”, aldus Nils Eggens die aangaf zin te hebben om er vrijdag een mooi feest van te maken in de uitverkochte Euroborg.