Overslaan en naar de inhoud gaan

Gezellige Ladies Night & modeshow in vanBeresteyn

Door op woensdag, 8 mei, 2024 - 13:46

Mei 17 Lone-van-Roosendaal-Hilke-Bierman-en-Cystine-Carreon-Opvliegers-Girls-on-Fire-Willem-van-Walderveen-4-scaled-e1687787375179-1296x540.jpg

Gezellige Ladies Night & modeshow in vanBeresteyn 

Geniet van een compleet avondje uit in theater vanBeresteyn op vrijdagavond 17 mei! Kom naar de vrolijke voorstelling Opvliegers en geniet van al het leuks wat de standhouders u te bieden hebben. In de foyer kunt u inspiratie opdoen voor aankomende zomer. Wat voor leuks is er te doen? U kunt shoppen, creatief bezig zijn, dansen in de Silent Disco en er is  een spectaculaire modeshow met de nieuwste modetrends. vanBeresteyn heet u welkom op deze gezellige voorjaarsmarkt met lokale ondernemers. Denk onder anderen aan heerlijke bonbons, limoncello, verse bloemen, een heuse bloemenwand en nog veel meer. Bij binnenkomst staat er een welkomstdrankje voor u klaar. 

Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in onze foyer. De voorstelling Opvliegers begint om 20.15 uur. Na afloop staan de ondernemers op u te wachten in de foyer. 

Over de voorstelling 
Vriendinnen Lone van Roosendaal, Hilke Bierman en Cystine Carreon komen met een nieuwe aflevering van ‘Opvliegers’, de succesvolle feelgood-theaterserie. Een show vol bekende hits die elke vrouw kan meezingen, zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen. Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrièremoeders het vol in a man’s world? Heeft Lone echt moodswings? Onthult Cystine haar geheime wapen om er zo goed uit te blijven zien? Is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot, dus iedereen die zin heeft om mee te zingen, te dansen en zeker ook te lachen: kom vooral naar hét vriendinnenuitje van het jaar.

Datum:  vrijdag 17 mei 
Tijd: 19.00 uur foyer open, aanvang voorstelling 20.15 uur 
Toegang: € 27,50

Tickets en informatie via: www.vanberesteyn.nl,0598-634566 of de
theaterkassa. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 16.00 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl