Overslaan en naar de inhoud gaan

LMT Connection naar Veendam

Door op dinsdag, 7 mei, 2024 - 11:32
Datum

 

441531498_7612504278865266_621378529574271424_n.jpg

UPDATE - concert  is geannuleerd

Uniek concert van de Canadese band LMT Connection en Joel Parisien in Brouwhotel Parkzicht. Een avond vol funk, soul en Blues

De ervaren soulgroep LMT Connection maakte in de afgelopen 35 jaar al meer dan 6500 shows voor muziekfans over de hele wereld. Ze zijn echte meesters in het verzorgen van een onvergetelijke ervaring op het gebied van funk, soul en blues. In mei toeren ze door Europa. Naast Denemarken en het Verenigd Koninkrijk doen ze ook Veendam aan. Dat geeft de unieke gelegenheid om dit spektakel mee te maken in Brouwhotel Parkzicht

Zanger/gitarist Leroy Emmanuel is geboren in Atlanta en opgegroeid in Detroit. Hij was een actief lid van de bloeiende muziekgemeenschap van Motown. Op zijn hoogtepunt werkte hij samen met onder meer Marvin Gaye, Bohannon en Bettye Lavette. De optreden met zijn band “The Fabulous Counts” (Westbound Records) leverde hem een invloedrijke cultstatus op. Niet lang na een toevallige verhuizing naar Niagara Falls in Canada, richtte hij samen met drummer Mark Rogers en bassist Johnny Irvine in 1989 de band “LMT Connection” op.

Al die tijd hielden ze vast aan dezelfde filosofie. Ongeacht de opkomst spelen alsof je voor een vol stadion speelt. Daarbij hanteren ze het motto: “Funk is the final frontier”. Funk is de laatste grens; de expeditie vordert onverminderd voort en de grenzen worden nog steeds verkend en opnieuw getekend.

Joel Parisien
Deze Canadese Singer, songwriter en muzikant is echt een duizendpoot. Hij is onder andere bekend als leadzanger van de band NewWorldSon (CA). Maar ook geeft hij solo-optredens over de hele wereld. Op deze avond verzorgt hij het voorprogramma. Maar zoals het een echte muzikant betaamt, sluit hij daarna aan als toetsenist bij zijn vrienden van LMT Connection.

  • Datum dinsdag 21 mei aanvang 20:00 uur
  • Kaartverkoop; 20 euro per kaart
  • Bestellen via www.parkzicht.com