Overslaan en naar de inhoud gaan

Muziektheatervoorstelling in de bibliotheek 

Door op zaterdag, 13 april, 2024 - 09:02

index_resize.jpeg

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de Koning, maar op 30 april doen we dat nog een keer in Bibliotheek Veendam én de bibliotheek Pekela! Theatergroep Toemla komt naar de bibliotheken met hun voorstelling ‘De Wil van een Steen’. Ze spelen om 10.30 (in Veendam) en om 13.30 (in Pekela). De voorstelling is gratis te bezoeken. 

De Koning is jarig. Er is een grote bult met cadeaus, waarvan de Koning niets moet hebben. Allemaal te vierkant, met teveel plastic, te klein of te zacht. Als hij van een onbekende afzender een steen krijgt wil hij het zo graag begrijpen dat hij er gehypnotiseerd door raakt. Wanneer hij zelf in een steen verandert is het einde zoek. Kan de Lakei hem hier nog uithalen? En hoe is het eigenlijk om een steen te zijn?

Een absurd en muzikaal verhaal over verveling en hoe het is om niets te doen. Na de voorstelling is er voor kinderen de mogelijkheid om net als de Koning te ervaren hoe het is om een steen te zijn, door in het decor plaats te nemen. 

Kom je naar de verjaardag van de Koning? Reserveer snel je plekje voor deze leuke muzikale theatervoorstelling voor kinderen tussen 4 en 7 jaar! De voorstelling is gratis, maar aanmelding verplicht. Je kunt je aanmelden via de agenda van de bibliotheek. Doe het snel, want vol = vol!

Linkjes naar de website voor aanmelding:


Praktische info

  • Doelgroep: familievoorstelling, 4+
  • Thema’s: verveling, zingeving, bewustzijn
  • Speelduur: 35 - 40 min
  • Datum: dinsdag 30 april 
  • Tijd: 10.30 (Veendam) en 13.30 (Pekela)