Nieuws

lokale complimenten Vrijwilligers zijn cement van de samenleving


website parkstadveendam.nl - aanmoedigingsprijs

Foto's: Acta Fotografie.

Aanmoedigingsprijs voor de website Parkstadveendam.nl

CEMENT - De lokale complimenten 2007 in Veendam zijn dit jaar in een geheel nieuw jasje uitgereikt. Niet alleen de lokatie was veranderd maar ook de opzet van de avond
had een ander karakter gekregen.


Voor het eerst werd de prijsuitreiking gehouden in cultuurcentrum van Berensteyn in Veendam. Voor de pauze trad een keur aan lokale artiesten uit de gemeente op met een gevarieerd programma.

De avond werd gepresenteerd door Eric van Oosterhout die duidelijk maakte dat je lol moet hebben in vrijwilligerswerk. Dan zit er muziek in en dat was er genoeg deze avond. Het werd echter voor de vrijwilligers in de zaal een lange zit en moest de spanning even aan de kant worden gezet met een twee uur durend programma.
Jury lokale complimenten 2007

Na de pauze ging het echter snel. Liefst zeventien vrijwilligers organisatie van een zeer verschillend karakter werden via een powerpoint presentatie aan de zaal gepresenteerd. Burgemeester Ab Meijerman reiktte als voorziter van de jury de prijzen uit.

De aanmoedigingsprijs werd volgens de jury ruim verdiend gewonnen door de website parkstadveendam.nl die de bevolking op een goede wijze van nieuws voorziet.
Derde prijs - Stichting Veenfest

De derde prijs was voor Veenfest en de EHBO afd Veendam mocht van de juryvoorzitter de tweede prijs in ontvangst nemen.

De eerste prijs werd gewonnen door de Stichting Vrijwilligers Terminale Zorg. Een uitverkizing die ook in de zaal instemming vond.
Tweede prijs - EHBO afd Veendam

De jury voorzitter liet nog eens duidelijk weten hoe belangrijk de vrijwilligers zijn. ,,Vrijwilligers zijn het cement van de samenleving", een waardering voor al het vrijwilligerswerk dat in de gemeente Veendam door zeer veel mensen wordt gedaan.
Eerste prijs - Stichting Vrijwilligers Terminale Zorg


Voor meer foto's en bestellingen Zie de website van Actafotografie

Naar fotoalbum van Gesinus (fotograaf Compaen)

Reactie Plaatsen Of Bekijken....


Jury rapport
De jury heeft uw inzending zeer gewaardeerd.
Parkstadveendam.nl is er voor jong en oud en is een aanvulling op de de gebruikelijke kanalen van de media.
We kunnen wel spreken van vernieuwend.
Het is een popularisering van de journalistiek, het biedt een breed draagvlak voor verenigingen, stichtingen en actuels nieuwsberichten.

Voor de jury genoeg reden om de aanmoedigingsprijs toe te kennen aan Parkstadveendam.nl