Nieuws

Web in de Wijk Veendam start binnenkort met cursussen



computer-2242264_1280.jpg
Foto Engin Akyurt

Loopt u tegen problemen aan met uw computer, bijvoorbeeld: waarom krijg ik geen plaatjes in mijn e-mail, hoe zit het ook alweer met het maken van mappen en hoe krijg ik de documenten in de juiste mapjes. Vanaf 6 maart is er op woensdagmiddag een cursus Windows 10 en 11 in de Meridiaan, Schaepmanstraat 21 in Veendam.

Heeft u al eens een app gedownload voor een leuke fiets of wandelroute? Of is dat nu juist het probleem waar u tegen aanloopt. Hoe moet ik die app downloaden en hoe kan ik zien of die app gratis is. Hoe kan ik mijn mobiel veilig gebruiken. Via Whatsapp kan je zo maar een berichtje krijgen zgn. van een “familielid” die ineens een bedrag nodig heeft en die heeft gek genoeg ook net een nieuw nummer? Er is binnenkort weer een workshop voor Smartphone/ Tablet en IPhone/IPad, dit zijn in totaal 4 lessen. Wij willen u graag helpen om het gebruik van uw mobiel of tablet zo veilig mogelijk te houden.

Houdt u van fotograferen en wilt u daarna de foto’s net iets mooier maken maar weet u niet precies hoe dat kan? Net dat mooie blad naar voren halen of een mooie bloem meer centraal te stellen of hoe maak ik een mooie kaart met animatie mogelijkheden? Bij voldoende opgaves plannen we ook weer een workshop foto bewerken.

Ook wordt er nog een Excel cursus voorbereid. Wilt u uw financiën in een mooi overzicht die u ook nog eens helpt bij het uitrekenen van uw inkomsten en uitgaven, dan kunt u zich opgeven voor de Excel cursus. Daarbij komt er natuurlijk ook nog veel meer aan bod.

De vrijwilligers van Web in de Wijk Veendam geven binnenkort weer deze cursussen. We werken met kleine groepjes en vol=vol, heeft u interesse geef u dan snel op.
Aanmelden kan telefonisch via Whats app of per e-mail. tel.nr.: 06-13722240, e-mail: webindewijkveendam@hotmail.nl