Agenda

Jelly Oosting Memorial Trophy in VeendamDatum: 
zaterdag 3 februari 2024 10:00 tot zondag 4 februari 2024 16:00

 

logo JOMT 2024.png

Jelly Oosting Memorial Trophy in Veendam

De Sorghvliethal en de Parkstadhal te Veendam zullen 3 en 4 februari 2024 het decor zijn voor de softbaltalenten van Nederland. Teams uit alle delen van Nederland zullen dan in Veendam strijden om de Jelly Oosting Memorial Trophy.

Jelly Oosting overleed in 2013. Zij is de moeder van de uit Veendam afkomstige softbalinternational Dinet Oosting. Dinet is initiator van dit evenement.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Zechstein Industries uit Veendam.

Het toernooi wordt georganiseerd door de Stichting Softbaldino uit Veendam. Deze stichting heeft tot doel de softbalsport in alle facetten te promoten. Zo worden clinics gegeven aan de basisscholen in de noordelijke regio en promoot ze dit toernooi. Via SoftbalDinoTV worden de wedstrijden gestreamd. Kijk daarvoor op www.softbaldino.nl.

Op zaterdag 3 februari komen de U18 speelsters aan bod. De dames van Blue Angels (Regio Zuid-Holland/Brabant), Kinheim (Haarlem) en Herons (Heerhugowaard) zullen hier hun wedstrijden spelen om de fel begeerde Trophy.

Op zondag 4 februari zullen de U15 speelsters de degens kruisen. De meisjes van Blue Angels, Kinheim en twee teams van Tex Town Tigers(Enschede) aangevuld met de “Meiden van het Noorden” (Groningen/Drenthe) maken het toernooi compleet.

Naast dit toernooi zullen de allerjongsten(j/m) uit de regio beeball wedstrijden spelen. Met grote inbreng van de Veendamse Honk- en softbalvereniging The Blokes.

Al met al zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij dit evenement. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 16.00 uur.