Nieuws, Summerfun, Sinterklaas

Summerfun komt met nieuw project VoorleesTV Veendam 



0ec28d4e-9e94-4720-8a5c-494e6d10e3ee.jpg

In samenwerking met Parkstad Veendam is Summerfun een nieuw project gestart, namelijk VoorleesTV Veendam. Al jaren zet Summerfun zich in de gemeente in om kinderen aan het lezen te krijgen en in contact te brengen met boeken. In januari staat het Zwerfboekenstation er alweer 4 jaar. Tijd om nog een stapje verder te gaan en te komen met weer iets nieuws. De eerste editie van VoorleesTV Veendam staat in het teken van Sinterklaas.

Vanaf donderdag 30 november t/m dinsdag 5 december leest Bart steeds weer een nieuw sinterklaasverhaal voor.  Tijdens deze uitzending zijn er ook prijsjes te vergeven. Zo luister je elke dag naar een nieuw verhaal en ga je op letterjacht in elke uitzending. Weten jullie het woord te raden?

De uitzendingen zijn op verschillende manieren te volgen. Zo komt de uitzending elke dag 5 keer op de Kabelkrant Veendam (SKV 996),  en is de uitzending vanaf 18:50 uur terug te vinden op de website, het YouTubekanaal en facebookpagina van ParkstadVeendam.

Ook op de eigen facebookpagina van Summerfun Veendam is de uitzending te zien.

De dagelijkse uitzending is om 9.45 uur met een nieuw verhaal en wordt ’s middags herhaalt om 15.45, 16.45, 17.45 en 18.45 uur.