Nieuws

RDW opent deuren voor nieuwe collega`s400803531_6916729525109415_827001232600363413_n.jpg

Door Peter Panneman

De Rijksdienst voor Wegverkeer in Veendam organiseert op donderdag 16 november het evenement RDW@Work in de vestiging in Veendam.

Ze verwelkomen graag nieuwe collega’s en openen daarom letterlijk de deuren voor geïnteresseerde potentiële nieuwe medewerkers.

Deze manier van werven is voor de bezoekers interessant. Want de RDW is het best bewaarde geheim van het noorden. Zeker omdat niet voor iedereen duidelijk is wat de RDW allemaal doet. Door geïnteresseerden een kijkje achter de schermen te geven, zien ze direct dat de RDW zoveel meer is dan de rijbewijzen en de kentekens. Dat ontdek je pas als je bij ons bent geweest. Zien is geloven. Het is een zeer innovatieve overheidsdienst met uitdagende functies. En tijdens RDW@Work kun je direct met je vragen terecht bij collega’s die al bij RDW werken.”

Krappe arbeidsmarkt
De arbeidsmarkt is krap. Er zijn veel openstaande vacatures en veel minder werkzoekenden. Dit merkt de RDW ook. Reguliere sollicitatieprocedures zijn niet meer de enige weg om geschikte kandidaten te vinden. Daarom grijpt RDW andere, laagdrempelige manieren van kennismaken aan om nieuwe medewerkers te werven. Van een kop koffie drinken met een afdelingsmanager tot een kijkje achter de normaal gesloten deuren bij een event als RDW@Work of een open dag op een keuringstation.

RDW@Work, Donderdag 16 november 2023 Tijd: 16.00 tot 20.00 uur

Locatie: Skagerrak 10, Veendam. Aanmelden kan via www.werkenbijderdw.nl/ontmoet-ons.