Nieuws

Hele dikke Line-Up
tijdens tweedaags muziekfestival in de Sorghvliethal!Vrienden van 2024 - 15 jarig jubileum.jpg

Eindelijk kan men met de Line Up voor de jubileum-editie van het muziekfestival ‘De Vrienden van Sportplein’ naar buiten treden. Iets wat nogal ‘wat voeten in aarde’ had volgens organisatoren ‘van Loenen’. Het jaarlijks terugkerende muziekfestival vindt dit jaar niet één, maar twee dagen plaats. Vanwege het 15-jarig bestaan van Sportcafé Sportplein pakt men dit jaar groter uit dan ooit tevoren. Niet alleen gezien de extra festival-dag, ook gezien de artiesten die men voor het tweedaagse muziekfestival vast heeft weten te leggen. “We mogen trots zijn op de Line-Up die we naar Veendam gaan halen, en dan moet het feest nog beginnen” aldus Rob van Loenen 

De vrienden van sportplein │ 15 jaar!
Sportcafé Sportplein dat in 2009 haar deuren opende in het Indoorcentrum heeft iets te vieren. Al bijna 15 jaar lang runnen vader en zoon ‘van Loenen’ bijna dagelijks de horeca voor de gebruikers van het Indoorcentrum. Daarnaast staan de ondernemers jaarlijks garant voor diverse evenementen op diezelfde locatie. “Samen met ons team aan medewerkers en vrijwilligers hebben we de afgelopen jaren veel mooie dingen neergezet voor de mensen uit Veendam en omgeving”. Het tweedaags muziekfestival op 22 én 23 maart moet ‘de klap op de vuurpijl’ worden. 

Line Up rond (01).jpg

Line up
De ‘Line Up’ wordt op social-media kanalen van Sportcafé Sportplein de komende dagen bekend gemaakt door middel van een aankondiging van iedere artiest. Houdt de socials van Sportplein in de gaten voor de onthulling van de gehele ‘Line Up’.

Start kaartverkoop – 24 november om 12:00 uur
Voor ‘De Vrienden van Sportplein’ zijn verschillende type kaarten beschikbaar. Zo heeft men de keuze uit een Passe-partout die geldig is voor beide dagen. Maar er zullen ook losse tickets per avond te verkrijgen zijn. Waarbij men bij het kopen van een Passe-partout een leuk voordeeltje heeft t.o.v. losse tickets.

Net als voorgaande edities start men met een ‘Early Bird Korting’. Daarvoor geldt: hoe eerder men koopt, hoe hoger de korting. Wees er op tijd bij, de ervaring leert dat de kortings-tickets vanaf de start van de kaartverkoop erg hard gaan!

Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar via eventree.nl. Voor beide avonden geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.