Agenda

X-Mas Winter Party Bij SportpleinDatum: 
zaterdag 23 december 2023 20:00

 

X-mas Winter Party (liggend).jpg

De dagen worden korter, het kwik daalt steeds verder richting het vriespunt en het is alweer vroeg donker. Maar ook branden er overal weer gezellige lichtjes in de duisternis. Zo ook bij Sportcafé Sportplein, want de gezelligste periode van het jaar breekt aan. Men vindt het tijd voor wat extra gezelligheid rondom feestdagen. Om die reden pakt men bij Sportplein dit jaar groots uit met een X-MAS WINTER PARTY op zaterdag 23 december!

The Boy Next Door, Def Rhymz, Martijn Renkema
Tijdens de ‘X-MAS WINTER PARTY’ zullen er meerdere artiesten plaats nemen op het podium in Sportcafé Sportplein. 

• The Boy Next Door
bewijst al jaren op de grootste festivals dat hij elk publiek kan laten dansen op zijn eclectische sound. Je kent hem sowieso van zijn track ‘Whenever’, waarmee hij in samenwerking met Kris Kross Amsterdam nummer #1 plek behaalde in de iTunes top 100!

• Def Rhymz
is een naam die veelal bekend is bij de wat ‘oudere jeugd’. Toen deze rapper begon, was er maar één prijs die er écht toe deed: de TMF-awards. En laat Def Rhymz deze niet één, maar zelfs twee op zak hebben. Zijn meest bekende hit “Schudden” wordt vandaag de dag nog steeds plat gedraaid op vele festivals en in iedere discotheek en kroeg. Zolang er maar een dansvloer aanwezig is klinkt het “ALLE BALLUH VERZAMELUH!” luid uit alle speakers!

Daarnaast is één van de vaste gezichten te vinden in de DJ-Booth op 23 december, namelijk DJ Martijn Renkema. 

Slechts 250 Tickets Beschikbaar, Vanaf 6 November!
Voor de feestavond in Sportplein dient men tickets te kopen via www.eventree.nl. Tickets in de voorverkoop kosten slechts €7,50 inclusief een leuke Kerst/winter ‘’ Give-Away’ bij binnenkomst. Er zijn slechts 250 tickets beschikbaar voor de X-MAS WINTER PARTY!! 

Tickets gaan op maandag 6 november vanaf 19.00 uur online in de verkoop via www.eventree.nl. 
Er geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Zorg dat jij en je vrienden van de partij zijn op zaterdag 23 december!