Sport

Een sportief en gezellig weekend voor Z&PC THORff15f634-75c2-45d7-a9e9-d314441427b0.JPG

Door Michael Buurmeijer

Wat een fantastisch weekend hebben wij gehad!  Zaterdagochtend om 7 uur kwamen de eerste zwemmers binnen in de sporthal. Luchtbedden oppompen, tassen uitpakken, zwempakken aan, want om half 9 begon het programma.  

I.v.m. het 45e bestaan van het #zechsteintoernooi werd er in de avond finales gezwommen. Dat hoef je natuurlijk maar 1x te zeggen. De zwemmers van T.H.O.R. gingen super snel!  Lieke Keizer, Mirthe Ettema, Glenn Pater, Dominic Francis, Lana Keizer en Ilse Jongepier hebben zich hier voor geplaatst! Ook tijdens de finale gingen ze als een speer! Lieke, Mirthe en Ilse gingen er vandoor met de 1e prijs.

_MG_5527.jpg

Om 19 uur konden we met z'n allen aanschuiven voor het avondeten. In een mum van tijd was alles op. Het patat, macaroni en pannenkoeken smaakte goed! Hup, bikini's en de zwembroeken aan, want de disco begon. Wat een feest, tot begin van de nacht. De vermoeidheid begon te komen. Dat mocht ook wel, het was ondertussen al 2 uur in de nacht. De eersten vielen in slaap. En natuurlijk was er nog een fanatiek clubje wat doorgaat met klappen, zingen en rondjes rennen. Maar uiteindelijk vielen de laatste zwemmers van T.H.O.R. om 03.15 uur in slaap. 

Na een super kort nachtje eerst ontbijten, alles weer klaar maken, want het was zo weer half 9. De één stond nog half te slapen bij de startblokken, en de ander weer fit. Toch werd er op de 2e dag nog hard gestreden. Er werden dikke PR's gezwommen. De estafetteteams ging super hard! 

_MG_5536.jpg

Uiteindelijk is T.H.O.R. 10e geworden van de 31 teams! Een super presentatie voor deze kleine zwemploeg. 

Om 17 uur was het dan helaas al weer tijd om alles op te ruimen.  Kortom een super sportieve en gezellige weekend gehad. Tot volgend jaar!