Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemeenten organiseren samen Zonnepanelen-actie

Door op dinsdag, 3 oktober, 2023 - 10:57

Zonnepanelen installatie - Persbericht.jpg

Doordat steeds meer bedrijven zonnepanelen aanbieden, is het voor huiseigenaren lastig om een goede keuze te maken. Daarom organiseert Jouwbespaarcoach.com samen met het Regionaal Energieloket voor de Oost-Groninger gemeenten Oldambt, Pekela, Stadskanaal en Veendam een zonnepanelenactie. Door de aankoop te bundelen kunnen inwoners zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpere prijs.

Online informatiebijeenkomst
Woensdagavond 18 oktober kunnen inwoners uit Oldambt en Pekela deelnemen aan een online bijeenkomst. Donderdagavond 19 oktober is er een online bijeenkomst voor inwoners uit Stadskanaal en Veendam. De online informatiebijeenkomsten zijn van 19.30 – 21.00 uur. Inwoners kunnen zich aanmelden op www.regionaalenergieloket.nl/acties. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt de Zonnepanelen-actie verder toegelicht en kunnen inwoners hun vragen stellen aan Jouwbespaarcoach.com, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Goede prijs-kwaliteit en garantievoorwaarden
De Zonnepanelen-actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Onafhankelijke technische specialisten hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die de installaties van zonnepanelen zal uitvoeren. Na de informatiebijeenkomst kan een vrijblijvende persoonlijke offerte worden opgevraagd.

Inschrijven voor de actie kan via www.regionaalenergieloket.nl/acties.

Jouwbespaarcoach.com
Jouwbespaarcoach.com, een gezamenlijk initiatief van de Oost-Groninger gemeenten, helpt woningeigenaren met energie besparen en het verduurzamen van hun woning.