Nieuws

Handyman sluit de deuren na 30 jaar in Veendam386201557_6754065438042492_1729057096183544966_n.jpg

Handyman in de Winkler Prins Passage sluit de deuren. Gerhard Kooistra eigenaar van de Handyman Veendam heeft daartoe besloten om zijn winkel te beëndigen. De winkel Handyman Veendam is al zo'n 30 jaar gevestigd in Veendam, in 2009 werd Kooistra de nieuwe eigenaar van deze winkel. Er is veel veranderd sinds die tijd, de meeste artikelen die ik verkoop zijn namelijk inmiddels ook op diverse internet webshops te koop en de internet verkoop heeft een enorme toename teweeg gebracht in het online aankopen van artikelen ten opzichte van het kopen van artikelen in mijn winkel, aldus Kooistra.

De laatste vijf jaar tot heden is deze toename versneld, waardoor de omzet in de winkel steeds meer onder druk kwam te staan en mede ook door de corona periode toen de winkel tijdens de lock downs verplicht dicht moest vanwege het feit dat mijn winkel niet als essentieel werd aangemerkt.

De klanten moesten tijdens die lock downs hun artikelen op internet bestellen, na de corona periode zijn een aantal van deze klanten teruggekomen in de winkel, maar ook een aantal van deze klanten zijn op internet blijven bestellen waardoor de omzet nog een keer verder onder druk kwam te staan en dat is dan ook mede de reden waarom ik besloten heb mijn winkel Handyman Veendam te gaan beëindigen aldus Kooistra

De winkel zal openblijven tot en met de tweede week in oktober dit jaar, en daarna definitief sluiten, de winkel zal niet worden overgenomen.