Nieuws

Springkussen festival Jump & Slide in zwembad Tropiquatropiqua.jpg

Op 16, 17 en 18 augustus Veendam Beweegt een springkussen festival in zwembad Tropiqua: ‘Jump & Slide’. Deze dagen staan allerlei springkussens op het buitenterrein. Ook ligt er een stormbaan in het zwembad.

Kortingsactie
Jump & Slide wordt speciaal georganiseerd in het kader van de lancering van de nieuwe Veendam Beweegt App. Daarom is voor dit evenement is een kortingsactie opgezet. Een toegangskaartje inclusief een flesje drinken en een waterijsje kosten tijdens Jump & Slide €6,- in plaats van €10,-

Wil je gebruik maken van de kortingsactie? Meld je dan aan via de app. Je vindt Jump & Slide onder ‘programma’. Heb je de Veendam Beweegt app nog niet? Deze kan je downloaden in de App Store (IOS) of via Google Play Store (Android). Neem de bevestiging van je aanmelding mee naar de receptie als bewijs. Vragen over het downloaden van de app? Neem contact op via veendambeweegt@veendam.nl.

Veendam Beweegt: Kies Je Zomeractiviteit 2023
Naast Jump & Slide staan er vanaf 18 augustus weer allerlei activiteiten op de planning in het kader van Kies je Zomeractiviteit 2023, onder andere:

  • Waterspelletjes op het park: Buikglijbaan een waterglijbaan en allerlei leuke extra’s (21 augustus, 14.00 uur)
  • Fietstocht: 25 km (25 augustus, 09.30 uur)
  • Sport op het park voor ouder en kind (1 september, 10.30 uur)
  • Discozwemmen (1 september, 18.30 uur)
  • Sport- en speluitleen, 3 weken lang. (Elke dinsdag en donderdag in de vakantie, 10.30 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 16.30 uur)

Meer informatie over deze en andere activiteiten vind je op veendambeweegt.nl en in de app.