Nieuws

Wat ging er fout met horecazaak PICHON364793904_6534025226713182_6463512073037712346_n.jpg

Het ondernemers echtpaar Ali & Jannie Messaoudi die afgelopen dinsdag hun horecazaak PICHON aan het Veenlustplein in Veendam niet mochten openen omdat men niet de vereiste vergunningen had laat het volgende weten: “Bij deze willen we u melden dat wij een goed gesprek hebben gehad met de gemeente Veendam. De gemeente heeft wel geprobeerd om contact met ons te krijgen maar de telefoon met dat nummer zijn wij verloren. Dus konden ze via de telefoon geen contact met ons krijgen. Ook door onze onwetendheid is er wat misgegaan en hopen we samen met de gemeente tot een goede oplossing te komen en binnenkort toch nog een leuke opening te kunnen geven en er weer een gezellige plek is op het Veenlustplein voor iedereen.

De woordvoerder van de gemeente laat ons het volgende weten: “Via diverse nieuwskanalen zagen wij dat er een nieuwe uitbater in het pand kwam. Wij hebben toen op allerlei manieren geprobeerd om contact te krijgen met de ondernemer en dat lukte pas op 28 juli en aangegeven om eerst te zorgen voor de vergunningen alvorens open te gaan.”

Na de sluiting op dinsdag is de gemeente momenteel druk bezig met de ondernemers om alle vergunningen rond te krijgen zodat de deuren snel echt open kunnen.