Nieuws, Sport

Veendam Beweegt Activiteitenprogramma – Zomer 2023WhatsApp Image 2023-07-18 at 13.49.05-2.jpeg

Het programma “Kies je vakantieactiviteit – zomer 2023”, georganiseerd door Veendam Beweegt, is bekend! Je vindt het programma op de website www.veendambeweegt.nl en in de nieuwe app van Veendam Beweegt.

Het activiteitenprogramma
Op dinsdag 25 juli gaat “Kies je vakantieactiviteit – zomer 2023” spectaculair van start, met een luchtkussenspektakel op het Museumplein in Veendam. Van 13:00 uur tot 16:00 uur is het voor iedereen mogelijk om de verschillende luchtkussens en stormbanen te proberen. Naast het luchtkussenspektakel kun je gratis deelnemen aan onder andere de feestelijke opening van de Kinderfietsroute, het aquapark, waterskiën, golfclinics en waterspelletjes op het Leer- en Sportpark. Ook kun je deze zomervakantie gaan wandklimmen, lasergamen of discozwemmen in Tropiqua.

Aanmelden via de Veendam Beweegt-app
Via de nieuwe “Veendam Beweegt-app” kun je je aanmelden voor de activiteiten waar je aan wilt deelnemen. Je kunt deze app downloaden in Google-Play of de App Store, alle vakantieactiviteiten staan onder het kopje ‘programma’. Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Tijdens de vakantieactiviteiten helpen de medewerkers van Veendam Beweegt je graag. Je kunt je dan ter plekke aanmelden.