Nieuws

Oktoberfest Veendam bestaat 10 jaar!Poster Oktoberfest 2023 (7 oktober).jpg

Wie is er niet bekend mee? De razend populaire bierfeesten die eind september en de gehele maand oktober massaal plaats vinden door heel Nederland. Duitse Schlagers, Après-ski, Bier und Bratwurst en grote massa’s in ‘Lederhosen en Dirndl’ verklede feestgangers. We hebben het natuurlijk over het Oktoberfest! Destijds in 2013 was men in Veendam hier vroeg op ingesprongen. “We waren hier in het Noorden één van de eerste locaties waar een Oktoberfest georganiseerd werd” aldus initiatiefnemer Fred van Loenen. Nu 10 jaar verder is het Oktoberfest niet meer weg te denken uit de Sorghvliethal. Traditiegetrouw vindt het Oktoberfest in Veendam op de eerste zaterdag van oktober plaats. Dit jaar staat in het teken van het 10 jarig bestaan van het muziekfestival!

Zaterdag 7 Oktober 2023
Op de eerste zaterdag van oktober wordt de Sorghvliethal traditiegetrouw omgedoopt tot ‘Bierstube’. De evenementenhal zal voorzien worden van een groot podium, lange straten van biertafels, bars voorzien van biertanks en bakplaten met Duitse lekkernijen! Daarnaast heeft de organisatie weer tal aan leuke acts weten vast te leggen. Aan hun de dankbare taak om er samen met de verwachte 1500 tot 2000 bezoekers ÉÉN GROOT FEEST van te maken tijdens dit jubileumjaar!

Line Up
Kort geleden heeft de organisatie de Line Up voor aankomende editie bekend gemaakt: René Karst, Otto Wunderbar, Schlagerband Jawohl en DJ Martijn Renkema. Tijdens een avondvullend programma zal werkelijk waar alles aan bod komen. Duitse Schlagers, welbekende meezingers en dansbare après-ski hits zullen elkaar in rap tempo afwisselen. 

Tickets & Info
De kaartverkoop gaat op 1 juli van start. Vanaf 09:00 uur zullen de eerste zogeheten ‘JUBILEUM TICKETS’ via www.eventree.nl in de verkoop gaan. Vanwege het 10 jarig bestaan zullen de eerste 250 kaarten met €10,- korting aangeboden worden. WEES ER OP TIJD BIJ, OP=OP!!
Besluit u vóór 31 juli een kaart te kopen dan kost een kaartje €19,95. Alle tickets vanaf 1 augustus zullen €24,95 per kaart kosten. 

Het Oktoberfest Veendam is uitsluitend toegankelijk voor personen van 18 jaar of ouder. Het muziekfestival gaat op 7 oktober om 19:30 uur van start, om 02:00 uur is het Oktoberfest in de Sorghvliethal ten einde.