Agenda

Workshop; werken met QR codesDatum: 
donderdag 25 mei 2023 13:30

 

qr-code-156717_1280.png
Foto OpenClipart-Vectors

Workshop; werken met QR codes

In bibliotheek Veendam hebben we op donderdag 25 mei om 13.30 uur een gratis workshop rondom QR codes. Je komt op steeds meer plekken die vierkantjes met zwart witte blokjes tegen, maar wat kun je er mee en hoe werkt het nou precies? Neem op donderdag 25 mei je telefoon of tablet mee naar de bibliotheek om te oefenen met QR codes. 

We gaan het hebben over het gebruik van QR codes, is het gebruik van QR codes veilig en hoe gebruik je die dan op een veilige manier? In deze workshop gaan we ermee aan de slag. Je leert om te gaan met een QR code en ontvangt tips over hoe je er zelf een kan maken. Heb je zelf een QR code waar je vragen over hebt, voel je vrij om deze mee te nemen.

In juni komt er de Grunneger Toalroute in de Wildervanksterdallen in Veendam waarbij je via een leuke wandeling mooie verhalen kan horen van Jan J. Boer. Deze verhalen zijn te beluisteren en te lezen via QR codes die onderweg gescand kunnen worden. Handig toch als je dan al weet hoe je met een QR code om moet gaan? 

Wees welkom bij de workshop. Aanmelden kan via biblionetgroningen.nl/veendam of bij het informatiepunt in de bibliotheek.