Nieuws

Zesde editie Nedmag Moonlightwalk.facebook-adv.jpg

Op vrijdag 15 september organiseert de Lionsclub Veendam de zesde editie van de Nedmag Moonlightwalk. Ook dit jaar is er door de Lionsclub Veendam weer een prachtige route uitgezet van ruim 5 kilometer. Langs de route zullen zoals gebruikelijk weer diverse leuke en spectaculaire acts, artiesten en muzikanten te zien en te beluisteren zijn.

De deelnemers betalen €10,- inschrijfgeld. Zoals ieder jaar gaan de opbrengsten van deze leukste wandeling bij maanlicht naar een goed doel. Dit jaar is als goed doel gekozen de Voedselbank Veendam. Steun aan de voedselbank is extra hard nodig nu de prijzen fors zijn gestegen.

Jong talent
Net als voorgaande jaren hebben we tussen alle andere acts ook een paar plekken gereserveerd voor lokaal, jong talent. Dus heb je een leuke act om aan de wandelaars te tonen meld je dan aan! Het maakt niet uit of het om muziek, theater of dans gaat belangrijk is dat je woont in de regio Veendam / Wildervank. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@moonlightwalk.nl. Uit de aanmeldingen zal een selectie worden gemaakt.

Inschrijving
Wie mee wil doen als wandelaar kan zich aanmelden via de website www.moonlightwalk.nl. Het gaat tijdens de wandeling niet om snelheid maar om de gezelligheid. Iedereen kan dus meedoen!