Nieuws

Pand Meijer Zorgbeheer officieel geopend
door wethouder Ans Grimbergen



Open huis MZ.jpg
Foto Bert Buiring Fotoqrafie Veendam

Op zaterdag jl. heeft Meijer Zorgbeheer een Open Huis gehouden aan de Langeleegte 5 in Veendam. Ook werd het pand officieel geopend door de wethouder van het sociale domein van de Gemeente Veendam, mevrouw Ans Grimbergen.

Op deze zonnige dag werden genodigden en overige belangstellenden feestelijk ontvangen op de nieuwe locatie. ‘We kunnen terugkijken op een zeer feestelijke dag’, zegt eigenaar Ivette Rolf-Meijer. ‘Met mijn vader, Herman Meijer, en ons gehele team hebben wij zeer veel belangstellenden mogen ontvangen in ons nieuwe pand’.

De bezoekers konden binnen een kijkje nemen en na een korte presentatie over de geschiedenis van het pand en de werkzaamheden van Meijer Zorgbeheer genieten van de muzikale klanken van Accordeon Orkest Fresco. Door de specialisten van Meijer Zorgbeheer op het gebied van beschermingsbewind, mentorschap, zaakwaarneming en erfenisafwikkeling werden ook veel vragen van de aanwezigen beantwoord. Het onderwerp: ‘hoe regel ik mijn zaken voor nu en later?’ leeft onder de mensen. En Meijer Zorgbeheer adviseert hier graag over.