Nieuws

Er wordt nog hard gewerkt bij Medikamente Die Grenze3C4A8648.JPG

Door  Bert Woltjes en “De Ondernemer".

Medikamente Die Grenze, in 2007 opgericht door de Twentse ondernemer Bert Hesselink, neemt binnenkort haar intrek in het voormalige pand van de Albert Heijn in de Veenlustpassage in Veendam. De 56-jarige Oldenzaler heeft alles in eigen beheer, het woord franchise komt niet voor in zijn woordenboek. Met Die Grenze is Hesselink in een gat gesprongen, namelijk die van de restpartijen. Fabrieken produceren over het algemeen liever iets te veel dan te weinig. Het gevolg: ergens in de keten blijft altijd wel iets liggen. Of dreigt een partij over de datum te raken. Dat koopt Hesselink op voor bodemprijzen, om het voor een zacht prijsje door 

3C4A8713.JPG

Als officiële datum van de opening werd 1 april genoemd, maar naar nu bekend is geworden zal het de 3e week van april zijn. Schilders en airco/koelservicemonteurs zijn op dit moment nog bezig. Komende week (wk14) zullen er nog meer vrachtwagens komen met spullen en artikelen om het pand verder in te richten. De beschikbare ruimte is groter geworden dan voorheen omdat men de kantoren van de voormalige Albert Heijn er ook bij heeft getrokken.

3C4A8716.JPG

Die Grenze heeft plusminus 50 vestigingen in de grensstreek. Maar ook in b.v. Assen, Hoogeveen en Winschoten, Veenendaal, Geleen, Heerlen en Helmond en Borculo.


Fotoalbum: