Nieuws

Meldt je team aan voor het
Zechstein Stratenvolleybal Toernooi



Zechstein Stratenvolleybal 2023.jpg

Enkele weken terug is de inschrijving voor het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi van start gegaan. Het meerdaags volleybal toernooi dat in 2019 voor het laatst plaats vond, zal op 17, 18 én 19 mei van dit jaar terugkeren in het Indoorcentrum in Veendam. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang, en zijn de eerste aanmeldingen een feit!

De teller staat op 15 teams
Via www.eventree.nl hebben in de eerste weken zich al 15 teams aangemeld! De organisatie is blij dat men weer enthousiast is en zich vroegtijdig inschrijft voor het toernooi. Men heeft voor deze 8e editie nog plek voor +/- 10 teams. Aarzel niet en trommel vrienden, familie, buurtgenoten of collega`s op en stel je team samen!

Meld je team aan vóór 1 mei
Het aanmelden van een team is mogelijk tot 1 mei. Hierna zal de organisatie aan de slag gaan met de poule indeling, wedstrijdschema’s etc.

Enkele aandachtspunten voor het samenstellen van je team:

  • Minimaal 6 spelers.
  • Maximaal 3 Nevobo leden per team.
  • Er dienen ten alle tijden 2 vrouwen in het veld te staan.

Aanmelden voor het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi is mogelijk via www.eventree.nl
Deelname kosten € 75,00

Feestavond met  ‘Moeflons Feestband’
Op 19 mei zal naast de finales ook een afsluitende feestavond gepland staan. Na afloop van de wedstrijden zal ‘Moeflons Feestband’ plaats nemen op het podium in de Sorghvliethal. Voor alle deelnemers en toeschouwers is de toegang gratis. Tevens zullen de winnaars hun prijs op het podium in ontvangst nemen tijdens feestavond.