Nieuws

Beestenboel voor leerlingen van Ikc Westerwinde en
VSO Margaretha Hardenbergschool



horse-g084f64072_1920.jpg

Op zaterdag 1 april aanstaande verzorgt de Lionsclub Veendam een paarden- en dierendag voor 56 kinderen van Ikc Westerwinde en VSO Margaretha Hardenbergschool. 

De kinderen worden ontvangen op Manege Lipizza waarna zij deel zullen nemen aan drie verschillende activiteiten. De eerste activiteit is het borstelen en/of rijden op een paard in de manege. De tweede activiteit is een bezoek aan de kinderboerderij en het lopen van het veenjagerspad. Tot slot worden de kinderen nog met de paardentram naar Wildervank gebracht waar ze een bezoek brengen aan een koeienboerderij. Uiteraard moet er ook gegeten worden, en zal er tussen de middag een lunch geserveerd worden met hamburgers en patat. De dag wordt spetterend afgesloten met muziek van DJ Irish. 

De organisatie van deze dag is in handen van de Lionsclub Veendam. Twintig clubleden en partners zijn die dag begeleiders voor de kinderen en verzorgen de lunch. Het evenement stond al eerder gepland, maar moest door Corona uitgesteld worden. De dag wordt bekostigd uit de opbrengst van de Nedmag Moonlightwalk 2018.