Sport

Zaalvoetbal V & Z - week 10



V&Z_Veendam.png

In de eerste klasse werden twee wedstrijden gespeeld en daar won FC. Noncha met 6-1 Autobedrijf Smit Meeden en door deze zege doet FC. Noncha nog mee voor het kampioenschap. Ook Sportplein heeft nog een kansje om kampioen te worden door deze week Istanbul Veendam met 3-7 te verslaan.

Veen Auto’s speelde deze week in de tweede klasse twee keer en ging in beide wedstrijden er met de punten vandoor. Woensdag werd koploper Voetzorg van Maanen met een 6-2 nederlaag naar huis gestuurd en vrijdag overkwam Stukadoorsbedrijf M. Stevens hetzelfde, want het werd 4-0 en hierdoor is Veen Auto’s samen met Voetzorg van Maanen zo goed als zeker van promotie en moeten ze samen uitmaken wie kampioen gaat worden. Onderin won Beste HV met 9-0 van Taxi Molijn . Clias/van der Laan Verzekeringen speelde tegen Prins Elektro Techniek met 3-3 gelijk.

In de derde klasse leed koploper vdlaan.nl een grote nederlaag concurrent Hello Kitty Warriors. Het werd 9-5 en door deze zege kan Hello Kitty Warriors op gelijke hoogte komen als de vier wedstrijden die ze minder hebben gespeeld winnen en Veendam Fanatics kan zelfs twee punten voor komen als ze de ier wedstrijden achterstand winnen en is hier dus nog volop strijd. MOG ICT – KP Services werd 1-14 en hierdoor is MOG zo goed als gedegradeerd. Groningen Locals-19 Mei werd 2-3 en ruilden van positie onderin. Salon la Granja is helemaal van slag, want ook nu werd er weer verloren en is promotie wel erg ver weg. Salon la Granja-v/d. Laan Verzekeringen werd 3-8.

In de vierde klasse is FC. Flamingo weer koploper door met 12-1 te winnen van H.S.J.L’21, maar Avebe dat won met 5-3 van Faber & Faber heeft een punt minder, maar ook een wedstrijd minder gespeeld en GHV dat won van Adviesunie Lokken met 12-5 heeft een punt minder dan de koploper en dus zullen de onderlinge wedstrijd uitmaken wie hier kampioen gaat worden en wie tweede gaat worden en ook promoveert. FC. Koopjesdrogisterij is de laatst wedstrijden goed bezig en ook nu werd er gewonnen met 10-3 van De Kandelaar.