Agenda

Live aflevering BlueprintDatum: 
vrijdag 10 maart 2023 17:00 tot 19:00

 

Schermopname (324).png

UPDATE: 
Helaas moet Elisabeth Hope  haar sessie afzeggen tijdens een live aflevering van Blueprint vanuit Grand Café Java. Als vervangende band is Little Cash, de band rondom Krzysztof Groen uitgenodigd voor een sessie.


Op vrijdag 10 maart  is er weer een nieuwe live aflevering van het roots radioprogramma Blueprint gepland, deze keer vanuit de bovenzaal van Restaurant & Grand Café Java. Gasten zijn Leo Koster Band en Elisabeth Hope.

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Via de stream op www.rtveen.nl is het programma elke zondagmiddag van 13.00-14.00 te beluisteren en verder de hele week op:


Leo Koster Band
Leo Koster(1953) komt oorspronkelijk uit Meppel maar woont sinds de jaren 70 in de Randstad. Sinds 2010 bestaat de Leo Koster Band uit Han Bavinck-Gitaar, Walter vanZijl-drums, Leo Koster-zang en gitaar, Kees Maat-accordeon en keyboards, Harm van Sleen-bas en mandoline. Op hun meest recente album “Rickies Till dawn” zijn ook gastbijdragen van Roel Spanjers, Charlie McCoy en Lloyd Green te horen. Dit album is opvolger van “Train Of Life” uit 2015 en Leo’s soloplaat “Leo Koster Sings Gene Clark”. Gene Clark was één van de oprichters van The Byrds en een grote inspiratiebron voor Leo. “Rickies Till Dawn” is een heerlijke gitaaralbum met verwijzingen naar Buffalo Springfield, Dave Edmunds, Tom Petty en The Byrds. De plaat bevat 12 eigen songs van Leo Koster met natuurlijk een hoofdrol voor het overbekende gitaargeluid van de Rickenbacker gitaar oftewel “Rickies Till dawn”.


Elisabeth Hope
Elisabeth Hope hield zich van kinds af aan al bezig met muziek, voornamelijk zingen. Geïnspireerd door zangeres Emmylou Harris, begon ze country muziek en haar eigen stem te ontdekken. Na vele jaren zangles te hebben gehad, durfde ze eindelijk in 2019 de grote stap te zetten om voor het grote publiek haar passie voor muziek te delen.


Opname roots radioprogramma Blueprint

Datum: vrijdag 10 maart
Locatie: Restaurant & Grand Café Java, Prins Hendrikplein 7, Veendam
Tijdstip: 17.00 - 19.00 uur
Toegang:  gratis