Nieuws

Stichting BIZ centrum Veendam
zoekt een nieuwe voorzitter  _DSC2482.jpg

In juni 2020 is de Stichting Bedrijven Investeringszone (BIZ) centrum Veendam opgericht. De BIZ heeft als doel de aantrekkingskracht en het economisch functioneren van het centrum en haar ondernemers te vergroten. Deze activiteiten zijn vastgelegd in een meerjarenprogramma 2020-2024. Tegelijk werkt de BIZ met Jaarplannen.   

Juwelier Joseph Kremer heeft in verband met de juiste balans tussen privé en werk besloten om het voorzitterschap om te ruilen voor de functie van algemeen bestuurslid. Het bestuur is daarom op zoek naar een nieuwe voorzitter, die als echte verbinder eenvoudig tussen meerdere partijen op verschillende niveaus schakelt: van gemeente, ondernemers, belangengroeperingen tot vastgoedeigenaren. Ook is de gewenste persoon in staat om te motiveren en te stimuleren, is integer, heeft kennis van zaken en is een uitstekend netwerker.  

Als benodigde vaardigheden zijn belangrijk: samenwerken, visie, strategische planning, goede communicatieve vaardigheden, luisteren, delegeren en passie.    

Het betreft een onbezoldigde bestuursfunctie. In overleg behoort een vrijwilligers- en/of onkostenvergoeding tot de mogelijkheden.   

Voor meer informatie kun je een Whatsapp bericht sturen naar of bellen met Joseph Kremer,
algemeen bestuurslid BIZ centrum Veendam 06 48253100.          

Reacties tot uiterlijk 31 maart 2023 naar: secretaris@centrumveendam.nl  

Als er voor die tijd kandidaten reageren die goed aansluiten bij het profiel dan gaat het bestuur met diegene alvast in gesprek. Bij geschiktheid bestaat dan de mogelijkheid dat de vacature eerder wordt gesloten.


Gerelateerde artikel: