Nieuws

Veendam maakt zich op voor muziekspektakel
in de Sorghvliethal!MulderFotografie-8629 + logo.jpg

Met nog minder dan één maand tot het muziekfestival ‘De Vrienden van Sportplein’ kan men zich schrap gaan zetten voor een overweldigende avond! Alle ingrediënten voor een fantastisch muziekspektakel zullen aanwezig zijn op 18 maart. Grote namen uit de vaderlandse muziekindustrie zullen hun opwachting maken tijdens het muziekfestival in de Sorghvliethal, en er zijn nog enkele kaarten!

Line up met Emma Heesters & Tino Martin
Met namen als Emma Heesters en Tino Martin heeft de organisatie een tweetal razend populaire acts weten te strikken. “Het is fantastisch om zulke grote namen bij ons in Veendam te mogen verwelkomen” aldus ‘Fred en Rob van Loenen’.

Maar er is meer! Zo zal zal de coverband ‘This is Beethoven’ de zaal plat spelen met hun energieke show bestaande uit zang, dans en special FX. Mixt DJ Peter Mans de populairste platen aan elkaar, en pompt ‘FEESTNATION’ als afsluiter de adrenaline tot het hoogste level!

Laatste kaarten, bijna uitverkocht
Met nog iets minder dan 4 weken te gaan is de verwachting dat men zal gaan uitverkopen. Inmiddels is ruim 92% van de kaarten verkocht, waardoor er nog minder dan 200 tickets beschikbaar zijn. Zo lang de voorraad strekt zijn tickets te verkrijgen via: Online: www.eventree.nl Winkel: Sportcafé Sportplein, Primera Hiemstra en Koffieplein Veendam/Hoogezand De deuren zijn op 18 maart vanaf 20:00 uur geopend, het feest is om 02:00 uur ten einde. Voor dit evenement geldt een minimale leeftijd van 18 jaar en ouder