Nieuws

Nieuwbouw project Woellust Diep en Sluis



1.JPG

Door Bert Woltjes

Waar vroeger de machines van Duintjer Dura/Duperfo gaten stampten in ijzeren platen veelal gebruikt voor ijzeren trappen zijn nu in een jaar tijd 16 prachtige levensloopbestendige hoek- en geschakelde woningen gebouwd, het project Woellust Diep en Sluis.

2.JPG

De woningen worden duurzaam gebouwd en zijn onderhoudsvrij. Door de badkamer en slaapkamer op de begane grond is een leven lang wonen mogelijk! Het woonoppervlak varieert van 120 m2 tot 130 m2. De woningen zijn allen reeds verkocht. Op dezelfde locatie worden ook 12 huurwoningen realiseren, verdeeld in 2 complexen die samen de toegangspoort vormen naar de nieuwbouwwijk Woellust.

Duintjer (Luchtfoto).jpg
Duintjer (Luchtfoto)

Op de plek waar nu wordt gebouwd stond jarenlang de fabriek van Duintjer Dura/Duperfo en verder op hetzelfde terrein werden de bekende Dura radiatoren gemaakt. Het terrein  werd reeds in 2000 bouwrijp gemaakt. Het heeft dus nog meer dan 20 ! jaar geduurd voordat er op deze locatie gebouwd werd. Op het andere terrein van Duintjer is men reeds in 2003 begonnen met bouwen


Fotoalbum: