Nieuws

Back to the 80s and 90s in Brouwhotel ParkzichtIMG_5349.JPG

Tweemaal per jaar wordt in Brouwhotel Parkzicht the 80s and the 90s gehouden. Een muziekavond dat afgelopen zaterdag al weer voor het zestiende jaar plaatsvond. Dj Peter Prummel en een collega hebben in de drukbezochte grote zaal muziek gedraaid uit de jaren tachtig en negentig, met ook wat apres ski nummers. De drukbezochte avonden zijn met dans, zang en entertainment.

IMG_5332.JPG

In het vijfde seizoen is The Iconic Dinnershow – Spring van afgelopen zaterdag een geheel nieuwe show. The Iconic Dinnershow – Eastern zal 10 april de laatste dinnershow van het seizoen zijn. De Iconic Dinner Shows zijn met een diner van vier gangen.

Met de Spring Club Charlie Lounge met Peter Prummel wordt de lente gevierd met vrienden, collega’s of met de partner.

IMG_5333.JPG

Deze avonden worden in het voorjaar en in het najaar zo vlak voor de vakanties gehouden. Lekker even wat drinken, dansen en natuurlijk wat bijpraten met vrienden. De leeftijden van de bezoekers zijn divers, vanaf 18 tot globaal 60. De mensen zien elkaar weer even. De sfeer is er geweldig en heel gemoedelijk.

IMG_5344.JPG

Appie Weij gaat ook een Latin band naar Parkzicht halen tijdens Club Charlie op 15 mei met dj Peter Prummel. En gaat het none stop door met zangeressen. Er is verwennerij met lekkere hapjes.
Op 15 april is er een Rock & Rollercoaster beleving met R.U.W. en Mamma Maffia.

IMG_5336.JPG