Agenda

Workshop Me-time in Bibliotheek VeendamDatum: 
dinsdag 21 februari 2023 19:00

 

book-2572101_1920.jpgFoto StockSnap

Je verzorgt je kinderen met liefde en staat altijd voor ze klaar, maar je kan niet continue ‘aan’ staan. Met tijd voor jezelf laad je weer helemaal op, maar HOE creëer je die tijd voor jezelf? Kom op dinsdag 21 februari naar Bibliotheek Veendam om gratis de workshop Me-time te volgen. We beginnen om 19.00 uur.

Als mama of papa vullen je dagen zich snel. Je hebt je gezin, je werk, je huishouding en je sociale verplichtingen die allemaal tijd en aandacht vragen. Het is een uitdaging om in die dagelijkse hectiek een moment voor jezelf te vinden om bij te tanken.

Me-time is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat je volledig kan ontspannen. Je kan je hoofd leegmaken en geeft je nieuwe energie, zodat je er weer tegenaan kan. Als je dit niet, of te weinig doet, dan heb je meer kans op stress en oververmoeidheid, waardoor je je prikkelbaar en geïrriteerd voelt. Me-time is dus geen luxe, het is noodzaak. Als jij aan jezelf toekomt, is dat niet alleen fijn voor jou, maar óók voor je partner en kinderen.

Op 21 februari ben je van harte welkom in de bibliotheek van Veendam, bij de workshop Me-time. Tijdens deze workshop krijg je niet alleen tips & tricks om die me-time voor jezelf te claimen, je gaat ook aan de slag met opdrachten. Want met alleen kennis kom je er niet.

De workshop wordt gegeven door Josefien de Vos, coach & mentor op het gebied van zelfontwikkeling. Wil je verzekerd zijn van een plekje geef je dan op via biblionetgroningen.nl/veendam