Agenda

Drie keer cabarettalent op één avond



Datum: 
donderdag 9 februari 2023 20:15

 

ComedyPact-Remy-Lonneke-Thjum-v-2223.jpg

Drie keer cabarettalent op één avond

Nieuw cabaret talent dat stiekem toch al zijn sporen verdiend heeft. Deze avond staan Remy Evers, Lonneke Dort en Thjum Arts op de planken in vanBeresteyn.

Remy Evers
Remy is winnaar juryprijs Cameretten 2019 en hij toont zijn ideale wereld aan u. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Thjum Arts
Als Thjum het podium op komt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat u na afloop niets anders dan onder de indruk kan zijn.
Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018 en haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020.

Lonneke Dort
Lonneke (winnaar juryprijs Amsterdams Kleinkunst Festival, 2017) zou willen leven als kluizenaar, maar kan het niet over haar hart verkrijgen om de mensheid achter zich te laten. Ook als dit betekent dat ze regelmatig ‘doei’ roept, maar niemand iets terug zegt. Haar tweede cabaretprogramma gaat over niets bijdragen aan de wereld, gadgets, voelen dat je leeft en niet meer weten hoe tonic smaakt, omdat er steeds gin in zit.

Datum:  donderdag 9 februari 
Aanvang:  20:15 uur
Toegang: € € 17,50

Tickets en informatie via: www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de
​​​​​​​theaterkassa. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 16.00 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl