Sport

Colin Steenge nieuwe hoofdtrainer Wildervank 1



Colin Steenge.jpg

Voetbalvereniging Wildervank kan bekend maken dat Colin Steenge als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024 is aangesteld. Steenge, op dit moment assistent-trainer bij de zaterdagselectie, zal een verbintenis aangaan van één seizoen. Steenge is de opvolger van Jos de Vrieze.

Steenge is geen onbekende binnen v.v. Wildervank. Hij werd lid in 1999 en doorliep als speler de gehele jeugdopleiding. Daarnaast is hij vele jaren actief geweest als jeugdtrainer binnen de jeugdopleiding. Dit seizoen maakte hij de overstap van de jeugdopleiding naar de zaterdagselectie.

Technisch coördinator Freddy Plat: “We zijn blij dat we Colin kunnen presenteren als onze nieuwe hoofdtrainer. Nadat werd besloten om het aflopende contract van onze huidige trainer niet te verlengen zijn we in gesprek gegaan met Colin. Colin kent de club, de spelers en onze ambities. Daarnaast heeft Colin de afgelopen jaren binnen de jeugdopleiding en ook nu bij de zaterdagselectie bewezen te beschikken over de kwaliteiten om spelers en teams te laten groeien. Daarnaast geniet hij het vertrouwen van de huidige spelersgroep.”

De komende tijd gaat de vereniging een vervolg geven aan het verder invullen van de technische staf voor het seizoen 2023-2024. We gaan op zoek naar een nieuwe assistent-trainer om Colin bij te staan. Ook gaat de zoektocht naar een trainer voor Jong Wildervank en een verzorger door.

Voetbalvereniging Wildervank wenst Colin veel succes als hoofdtrainer vanaf het seizoen 2023-2024.