Sport

Verslag V & Z - week 3



V&Z_Veendam.png

Na een week bekervoetbal werd er deze week weer gespeeld voor de competitie en het lijkt erop dat het in alle poules spannend gaat worden wie zich in april kampioen mag noemen.

Koploper H. v/d. Veen VOF in de hoofdklasse verloor van DWS v/d, Kooi 5-3 en door deze nederlaag staat Dijk Administratie nu bovenaan door het puntloze JS-Viro met 1-9 te verslaan, maar Dijk Administratie heeft maar een punt meer en de achtervolgers hebben twee en drie wedstrijden minder gespeeld. SWO Veendam -Osman Gazi werd 7-5 en daardoor is SWO  Osman Gazi gepasseerd in de stand.

In de eerste klasse won Sandra’s Hairstudio met 6-5 van Dofine en heeft acht punten meer dan Bert Ritsema Futsal, maar dit team heeft ook drie wedstrijden minder gespeeld. Roskamp Automaterialen-Sportplein werd 4-10 en deze wedstrijd werd ontsiert door een rode kaart voor een speler van Roskamp die zonder dat er een bal of duel was een tegenstander een elleboogstoot gaf en de scheidsrechter hem direct rood gaf en op het strafformulier schreef dat hij dit in al die jaren dat hij scheidsrechter is dit nog nooit heeft meegemaakt. Dus zal de strafcommissies een langdurige schorsing uitdelen aan deze speler is mijn conclusie. Ook in deze klasse is nog alles mogelijk dus als men de stand bekijkt.

Vier teams staan in de tweede klasse dichtbij elkaar en dus is daar ook nog alles mogelijk. Voetzorg van Maanen won met 4-2 van Feiken CV en blijft koploper en de achtervolgers wonnen ook hun wedstrijd, Clias/ v.d. Laan Verzekeringen-Veen Auto’s werd 2-6 en Beste HV – Next 360 werd 4-5 en samen met By Kielman gaan deze vier teams strijden om het kampioenschap.

Vdlaan.nl won in de derde klasse met 5-2 van de Vastgoedschilder en 19 Mei – Claj Consultancy werd 1-9. Vdlaaan.nl staat bovenaan, maar heeft twee of drie wedstrijden meer gespeeld dan de naaste belagers.

de vierde klasse drie teams die kans maken op het kampioenschap en alleen Avebe kwam niet in actie. FC. Flamengo’s won met 8-2 van Faber & Faber en GHV won met 4-0 van het nog puntloze FC. Titanium. Drenth Installatie Techniek won met 6-2 van De Kandelaar en Adviesunie Lokken-FC. Koopjesdrogisterij werd 4-6.