Agenda

Dammiddag in Veenkade en BreehornDatum: 
vrijdag 27 januari 2023 14:00

 

game-3981386_1920.jpg
Foto Peggychoucair

Buurtbewoners welkom tijdens dammiddag in Veenkade en Breehorn

Houdt u van dammen of wilt u het spel graag leren spelen? Dan bent u van harte welkom op vrijdagmiddag 27 januari in Veenkade en Breehorn. Topdammer Henk Kalk uit Veendam komt die dag, samen met zijn collega Zainal Palmans uit Hoogeveen, damles geven op de twee locaties van Zorggroep Meander in Veendam.

Iedereen is welkom
De dammiddag wordt feestelijk geopend met koffie, thee en gebak. De spelregels van het dammen worden op een toegankelijke manier uitgelegd. De dammiddag is niet alleen bedoeld voor bewoners van Veenkade en Breehorn, maar ook voor buurtbewoners en iedereen die het leuk vindt om langs te komen en andere (buurt)bewoners te ontmoeten. Deze dammiddag wordt vervolgens maandelijks gehouden tot aan de zomervakantie.

U bent van harte welkom bij de feestelijke opening op vrijdag 27 januari tussen 14.00 en 15.00 uur in Veenkade, Kaap de Goede Hoop 1, Veendam en tussen 15.15 en 16.15 uur in Breehorn, Boven Westerdiep 86, Veendam.

Fitter Brein
De damlessen zijn onderdeel van het project Fitter Brein. Een initiatief waarmee inwoners van Noord-Nederland fysiek en mentaal in beweging worden gezet met behulp van dammen en schaken.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg, met aandacht voor leefplezier en het behoud van eigen regie. U kunt bij Zorggroep Meander terecht voor thuiszorg, wonen, revalidatie en behandelingen.