Agenda

Workshop Patiëntenportaal in bibliotheek VeendamDatum: 
donderdag 19 januari 2023 13:30

 

technology-792175_1920.jpg
Foto Karolina Grabowska

Hoe om te gaan met uw digitale zorg?

Alle ziekenhuizen in Nederland hebben een website. De meeste ziekenhuizen hebben tegenwoordig ook een patiëntenportaal. Het patiëntenportaal is het persoonlijke deel van de website. In dit gedeelte van de website staan uw persoonlijke medische gegevens. Deze gegevens zijn alleen door u en uw arts van het ziekenhuis in te zien. Wilt u zich goed voorbereiden op een afspraak, uw afspraak verzetten of de arts online spreken? Dat is allemaal mogelijk maar hoe werkt dit nu precies?

In deze workshop leert u alles over het patiëntenportaal en hoe u er het meeste uit kunt halen voor u zelf.

Deze workshop is onderdeel van de module DigiVitaler, met Digivitaler wil Stichting Digisterker mensen op weg helpen met het gebruiken van digitale zorg. Dat is belangrijk, omdat zorgverleners steeds meer digitale zorgdiensten gebruiken om te communiceren met hun patiënten en zorggebruikers.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje meldt u zich dan even aan op onze site Biblionetgroningen.nl.  ( bibliotheek Veendam/agenda), aanmelden in de bibliotheek kan ook.

De gratis workshop is op donderdagmiddag 19 januari van 13.30-15.30 uur in de bibliotheek ( van Beresteyn), Museumplein 5, Veendam.